Order of Merlin

Wat doen wij?

WizardWear is er regelmatig op uit om de vereniging te representeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van ons kampement op Elfia? Of de stand op Comic Con? Omdat we graag onze leden bij deze activiteiten betrekken hebben we de Order of Merlin in leven geroepen: een groep enthousiaste leden die erin geslaagd zijn een kostuum bij elkaar te krijgen dat naadloos aansluit bij de Wizarding World.

 

Lid zijn van de Order of Merlin

De leden van de Order of Merlin hebben een aantal privileges. Zo hebben Orderleden om de zoveel tijd een fotoshoot in stijl, toegang tot de Order Facebookgroep en nog veel meer.
Ook hebben we voor evenementen Orderleden nodig om mee te gaan met ons kampement, stand, filmpremière of om een meeting te organiseren. Daarnaast zijn we continu bezig met het uitbreiden van de Order, dus het is zeker de moeite waard om lid te worden!

Wil jij er ook graag op uit met de Order om WizardWear te representeren en vaker een excuus te hebben in je Potter-kostuum op pad te mogen? Er zijn maar een paar eisen waar je aan moet voldoen:

  • Je bent fan van Harry Potter en vindt het leuk om kostuums en props uit de films uit te pluizen en/of na te maken;
  • Je bent in het bezit van een screen accurate kostuum volgens de richtlijnen van WizardWear;
  • Je kan minimaal één keer per jaar aanwezig bij een evenement of samenkomst van WizardWear;
  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Er vindt een goede klik plaats tijdens het kennismakingsgesprek.

Twijfel je ergens over of kom je er niet uit met je kostuum? Op deze pagina staan onze richtlijnen en hier kan je contact met ons opnemen.

Nog steeds enthousiast? Ben je van plan een kostuum te kopen? Vul dan onderstaand formulier in om een kennismaking aan te vragen:

[ninja_form id=2]