WizardWear

Wie zijn wij?

WizardWear is een Nederlandse en Belgische fangroep, die zich richt op de kostuums, props en replica’s uit The Wizarding World of Harry Potter.

Op diverse evenementen lopen al heel wat Harry Potter fans rond. Sommigen zijn op zoek naar merchandise uit de Wizarding World, anderen lopen rond in een door Harry Potter geïnspireerd kostuum.

Om deze mensen bij elkaar te brengen is in 2012 WizardWear opgericht. Wat ooit is begonnen als een online forum, is uitgegroeid tot een fangroep. Deze is regelmatig met een stand of een kampement op evenementen als Heroes Dutch Comic Con, Elfia en FACTS te vinden.

Deze stand wordt bemand door de Order of Merlin. Hier kunnen fans langskomen om verschillende kostuums, props en replica’s te bezichtigen. Daarnaast kunnen ze smekkies proeven, stemmen op hun huis en een foto laten maken bij onze photobooth. Ook worden er (gast)lessen gegeven en worden er meet-ups georganiseerd. Tevens is het natuurlijk leuk om te komen kletsen over de Wizarding World.

Één keer in het jaar wordt er zelfs een photoshoot georganiseerd voor Wizarding World kostuumdragers en cosplayers.

 

Waar te vinden?

Houd vooral onze agenda in de gaten om op de hoogte te blijven van de evenementen waarbij WizardWear aanwezig is.

WizardWear is zeer actief op social media. Zo zijn er twee Facebook groepen. In de ene groep kunnen fans terecht om kostuums, props en replica’s te laten zien en te bekijken en om vragen te stellen. De andere groep is bedoeld om Harry Potter merchandise te koop aan te bieden.

Ben je op zoek naar informatie om WizardWear op jouw evenement te krijgen? Klik dan hier!